SpiritMasszázs
Spirit Masszázs Újpest

Masszázs Újpesten

A nyirokrendszert a bőr és a kötőszövet masszírozásával aktiváljuk. A nyirokmasszázs hatására a felhalmozódott mérgek és salakanyagok gyorsabb kiválasztása indul meg. Elvezeti a nyirok folyadékot. Csökkenti a szöveti ödémákat. Mérséklődik a nyomás miatti fájdalom, feszülés. Élénkül a nyirokrendszer működése és a vérkeringés. A nyirokmasszázs aktiválja az immunrendszert és a sejt- anyagcsere folyamatokat. Fokozódik a salakanyagok felvétele a véráramba, hat a vénákra is. Általánosan közérzetjavító. Relaxál testi, idegi, agyi szinten. Felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Mérsékli a cellulitot, hatékony kiegészítője a fogyókúrának.

Egy alkalom után is érezhető a hatása, mégis kúraszerűen ajánlott a látványos, tartós méregtelenítő hatás kifejtése érdekében. Egy-egy kúra tartama minimum 4-5 alkalom egy hónap alatt. A kívánt eredmény (méregtelenítés, fogyás, narancsbőr halványítása stb.) elérésének időtartama függhet a táplálkozástól, folyadékbeviteltől, testmozgástól.

A masszázs közben és követően felszabadult méreganyagok fáradékonyságot, illetve az esetlegesen meglévő izületi fájdalmak felerősödését eredményezheti, melyek a méreganyagok kiürülésével csökkennek, elmúlnak.

Nyirokmasszázs


méregtelenítő masszázs cellulit újpest nyirokmasszázs nyirokmasszázs nyirokmasszázs-újpest